Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0599 313 417

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

 

Vanaf aanstaande maandag 25 mei a.s. zijn alle leden van Sport- en Trainingscentrum Vlagtwedde en FysioFitness van PrengerHoekman Fysiotherapie van harte welkom om samen met een bevoegde trainer/instructeur in de buitenlucht te trainen en diverse lessen te volgen. Daarvoor hebben wij voor u een speciaal ‘StaySafe&Fit-pakket’ samengesteld, waarbij we uiteraard alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen om het sporten en bewegen zo goed en veilig mogelijk te kunnen doen.

'StaySafe&Fit-pakket' : buitensport

Voor de buitenlessen kunt u een knipkaart aanvragen. Deze kaart geeft recht op 5 trainingen of lessen. De instructeur vinkt voorafgaande aan een door u bezochte training/les één knip af. De knips blijven onbeperkt geldig en u bepaalt zelf wanneer u wilt daarvan gebruik wilt maken. De knipkaart kost € 25,-. U betaalt dus eigenlijk slechts € 5, - voor een leuke uitdagende training of les onder begeleiding van een bevoegde en enthousiaste instructeur.

Ook kunt u de knipkaart gebruiken voor een personal training of een leefstijlgesprek van 30 minuten. In dat geval plannen we samen een geschikt moment en krijgt u alle aandacht. Bij een individuele personal training of een leefstijlgesprek vinken wij slechts 3 knipjes af. Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van deze aanbieding.

Doet u vanaf komende week ook mee?
Meld u aan! Zie hiervoor onder Inschrijving training. De betaling van elke knipkaart verloopt eenmalig met een automatisch incasso. Dus u zit nergens aan vast! Uiteraard houdt de trainer/instructeur rekening met uw conditie en mogelijke beperkingen.

Aanmelden training/lessen/Personal training of Leefstijlgesprek
We werken de komende periode voor de training en lessen in kleine groepen (maximaal 10 deelnemers per les). U moet dus wel uw plekje voorafgaand aan elke les/training tijdig reserveren. Om dit goed te kunnen coördineren hebben we een speciaal telefoonnummer (ook voor overleg) in
het leven geroepen. Op het telefoonnummer 06 – 273 332 39 geeft u telefonisch of via Whatsapp uw knipkaartbestelling, reservering of afspraak voor een Personal training of Leefstijlgesprek door.

Telefonisch zijn wij voor de lessen van 25 t/m 29 mei bereikbaar op:
• Donderdag 21 mei van 18.00 uur tot 19.00 uur
• Vrijdagochtend 22 mei van 09.00 tot 11.00 uur

Telefonisch zijn wij voor de lessen 1 t/m 5 juni bereikbaar op:
• Maandag 25 mei 14.00-17.00 uur
• Donderdag 28 mei 8.00-10.30 uur

U hoort dan gelijk of we uw plekje voor de training of les kunnen vastleggen.
Om iedereen een kans te geven houden we voorlopig een maximum aan van 2 lessen per persoon
per week en maximaal 1 week vooruit plannen.

Lesrooster
De trainingen en lessen worden aan de hand van een rooster gegeven bij onze de locaties in Vlagtwedde en Winschoten. Bij voldoende belangstelling voor andere locaties (bijv. Oude Pekela), zullen wij het aantal locaties, indien mogelijk, snel uitbreiden. We hebben het rooster voor de komende week alvast bijgevoegd en afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt het rooster aangepast. Let op! Vol=vol! Houd onze Facebookpagina en/of onze website dus goed in de gaten.

Winactie!
Mocht u ons in deze moeilijke tijd willen steunen, maar bent u nog niet klaar voor een training of les? Dan kunt u ook een knipkaart bestellen en deze ongebruikt weer inleveren op of terugsturen naar één van onze locaties, voorzien van uw naam en telefoonnummer. Zodra we weer binnen mogen sporten, verloten wij onder deze groep leden een gratis jaarabonnement!

We hebben onze leden allemaal op de hoogte gebracht via e-mail, mocht je geen e-mail ontvangen hebben houdt dan goed onze facebook en website goed in de gaten. We zullen proberen met iedereen contact op te nemen. 
Onderaan dit bericht en op onze factebookpagina (https://www.facebook.com/sportentrainingscentrumvlagtwedde)  vindt u het actuele lesrooster en eventuele andere informatie.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten en StaySafe&Fit!

Sportieve groet,
namens uw instructeur/trainer

Prengerhoekman Fysiofitness en Sport en Trainingscentrum Vlagtwedde BV


3798-200520 deelnameregels buitensporten

Bekijk ook

uitbreiding openingstijden!

uitbreiding openingstijden!

Gepubliceerd op: 28-07-2020 18:52
  De maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend is het ook weer mogelijk om te komen voor de fitness (vrij trainen)   📌LET OP: dit is alleen mogelijk als je gereserveerd he…
 

Gepubliceerd op: 15-07-2020 16:41
 Update online reserveringssysteem!                   We zijn voor jullie bezig met ons reserveringssysteem en de tijdsvakken gaan…