Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0599 313 417

Huisregels

 1. De contributie wordt automatisch per periode (= 4 kalenderweken) geïnd. Er zitten 13 periodes in een jaar. U betaalt de contributie voorafgaand aan elke periode. Ook als u om welke reden dan ook niet sport, tenzij Sport en Trainingscentrum Vlagtwedde u tijdelijk van die verplichting heeft ontheven.
 2. Tijdelijk stoppen kan in geval van ziekte en vakantie voor een maximaal 2 periodes. U zult dit persoonlijk bij een baliemedewerker van ons sportcentrum moeten regelen. U krijgt van de baliemedewerker een kopie van het aanvraagformulier mee naar huis waar de datum op staat, wanneer de contributie weer geïnd zal gaan worden.
 3. Leden met een jaarabonnement kunnen geen gebruik van maken van de mogelijkheid om tijdelijk te stoppen. (Zie bijlage van jaarabonnement.)
 4. Iedereen krijgt bij aanmelding een persoonlijke pas. Hiervoor vragen we borg van € 10,00. De borg zal worden geretourneerd als u het lidmaatschap opzegt en u het pasje in goede staat inlevert. Het toegangspasje moet voor iedere training door de kaartlezer op de bar worden gehaald. Bij verlies en/of beschadiging van het pasje moet u een nieuwe aanschaffen voor €2,50.
 5. Wij werken met een maximale groepsgrootte. Om die reden dient u zich voor groepslessen en vrije fitness aan te melden in het aanmeldprogramma Supersaas. U ontvangt hiervoor een link naar het programma. Bent u verhinderd? Meldt u zich dan op tijd af, zodat iemand anders aan de training kan deelnemen.
 6. Als er minder dan 4 deelnemers op de lijst staan, wordt een groepsles geannuleerd. Controleer voor u naar het sportcentrum komt nog even of er voldoende deelnemers zijn. Kom op tijd naar de lessen. Vijf minuten na aanvang van een les kunt u niet meer deelnemen. Dit is voor u eigen veiligheid, omdat u dan de warming up hebt gemist.
 7. Voor ieders hygiëne en behoud van de vloer en apparatuur vragen wij om schone sportkleding en schone sportschoenen te dragen, die uitsluitend binnen worden gebruikt.
 8. Voor ieders hygiëne is het eveneens verplicht om na gebruik van de apparatuur deze schoon te maken met de middelen die u daarvoor aantreft in de sportruimten. Wanneer u een matje gebruikt, dek deze dan af met een handdoek.
 9. Een gemiste les is niet verloren. Inhaalbeurten zijn in geval van ziekte of omstandigheden mogelijk, zonder extra kosten. Let op: er kunnen maximaal 10 inhaalbeurten op de teller komen. Alle lessen daarboven vervallen.
 10. Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte drankjes in het centrum te nuttigen. Wij hebben een bar met een uitgebreid assortiment aan drankjes. Hier kunt u drankjes kopen.
 11. Indien u het lidmaatschap wenst op te zeggen, dient u rekening te houden met een opzegtermijn van 1 periode. U kunt gedurende deze periode wel blijven sporten.
 12. Het lidmaatschap dient schriftelijk of per mail worden opgezegd te worden. Het lidmaatschap is persoonlijk en kan om die reden dus niet door derden worden opgezegd.
 13. Roken, het gebruik van alcohol en drugs is in ons centrum niet toegestaan.
 14. Leden en gasten die zich schuldig maken aan wangedrag of de goede naam van het sportcentrum in opspraak brengen, kunnen tijdelijk of definitief de toegang tot Sport en Trainingscentrum Vlagtwedde worden ontzegd.
 15. Sport en Trainingscentrum is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.