Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0599 313 417

Fitness trainen

Bij een fitnesstraining maakt u gebruik van toestellen die staan opgesteld in onze fitnesszaal. U bepaalt zelf uw doelen en hoe zwaar u traint.  Voor elke spiergroep is een apart apparaat en soms zelfs meerdere apparaten.

 

Wanneer u nog geen of weinig ervaring hebt met fitness, helpen we u graag op weg met een op maat gemaakt trainingsschema, dat past bij het doel dat u voor ogen hebt.

Dit trainingsschema stellen we samen met u op. Daarna nemen we u mee de fitnesszaal in en leggen uit hoe de toestellen werken en wat de juiste techniek is voor de uitvoering van de oefening.

 

Om ervoor te zorgen dat wij tijd voor u hebben, maakt u vooraf een afspraak voor deze zogenaamde intake. Een intake duurt ongeveer een uur. Vaak maken we nog een vervolgafspraak om ervoor te zorgen dat u met de juiste kennis in de fitnesszaal aan de slag kunt. 

Voor fitness kunt u hier van maandag tot en met vrijdag terecht van 8.30 uur tot 12.00 uur en later op de dag van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd een keer te komen kijken.

 

 

 

Het laatste nieuws

Nieuw lesrooster vanaf 1 september 2023

Gepubliceerd op: 29-08-2023 16:07
Lesrooster vanaf 1 september 2023.   Schrijf je in via Supersaas. Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet aanwezig zijn? Schrijf je dan zeker een uur voordat het tijdsblok of de les begi…

Zomerrooster

Gepubliceerd op: 15-08-2023 15:11
Van 7 augustus t/m 25 augustus hebben wij een aangepast lesrooster. Zoek je een alternatief voor de les die in deze periode komt te vervallen? Wij geven je graag meer informatie over een van onze ande…

Collega gezocht

Gepubliceerd op: 15-08-2023 15:08
Op zoek naar een leuke nieuw baan in de sportsector? Wij hebben er één voor jou! Solliciteren: hr@prengerhoekman.nl

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

PrengerHoekman

PrengerHoekman